top of page

02

People Skills Team - Ihmisten välisiin tuottaviin yhteyksiin 

Stefani Longshamp
Jari Wahlsten
JARI WAHLSTEN
LI LOgo.png
jmt2.png

Leadership- konkari | Member of John Maxwell  Leadership Team® | Certified PCM®- Trainer

Jarin toinen nimi voisi yhtä hyvin olla Leadership, sillä hänellä on vuosikymmenten kokemus ja  edelläkävijyys Leadership- taitojen valmentajana  ja organisaatioiden luotettavana  asiantuntijana.

 

Jari  elää itse, kuten muita opettaa.  Hänen intohimonsa  on auttaa johtajia kasvamaan  sekä ihmisenä että johtajuudessaan.  Kokemuksestaan  johtamisen ja johtamistaitojen kehittämisen parista Jari tietää, että  kasvu ei tunne rajoja, eikä  sen täyttä kapasiteettia voi koskaan saavuttaa. 

 

Jari on auttanut yli kahden vuosikymmenen ajan  korporaatioiden ja yritysten henkilöstöä rakentamaan tuloksia tuottavaa johtamiskulttuuria, jonka pääosassa ovat ihmiset.   Hän auttaa edelleen kehittämään, parantamaan ja uudistamaan johtamiskulttuuria &  lisäämään ihmisten hyvinvointia, tuottavuutta  ja tuloksia.

Max Reinert
jukkis3.png
JUKKA ERÄTULI
LI LOgo.png
jukka3.png

PCM®- Trainer | 3. vuoden terapiaopiskelija | Luovan toimiston primus motor

Jukalla on taskussaan ura huippu-urheilijana, valmentajana ja videokuvaajana. Hänellä on myös  uskomaton määrä kohtaamisia ja  asiakkaita,  kotimaisilta ja kansainvälisiltä areenoilta , niin liike-elämän kuin urheilun parista.

 

Jukan persoonallisuudessa yhdistyy upeasti erilaisuutta arvostava työote ja  kyky työskennellä  luovasti ja tehokkaasti erilaisten ihmisten &  organisaatioiden kanssa. Urheilu-uransa lisäksi, Jukalla on vuosien valmennuskokemus itsetuntemus- ja ihmissuhdetaitojen sekä motivaation johtamisen ja konfliktien ratkaisutaitojen valmentajana.

 

Valmentajauransa ohessa Jukka on varsinainen velho videokuvauksen, striimauksen, webinaarien ja haastattelujen tekemisessä - hän kykenee optimoimaan itsessään ja  ihmisissä olevaa potentiaalia  sekä luomaan tunnelmaa, toimintaa & elämyksiä sopivassa suhteessa. Jukka on mestari luomaan tehokkuutta tarvittaessa  ja  yhteistyöhenkeä ihmisten väliseen kanssakäymiseen ja johtamistaitojen kehittämiseen.

mä.png
LI LOgo.png
MINJA WAHLSTEN
Johtamistaitojen asiantuntija | PCM®️-Trainer | DEI-Strategi
la4.png

Minja on erikoistunut ihmisten välisiin yhteyksiin  ja niiden rakentamiseen - ihmisissä olevan potentiaalin läpivalaisuun  ja  sen hyödyntämiseen oman itsen ja yhteistyösuhteiden johtamisessa. Minja on  auttanut kymmeniä organisaatioita ja satoja ihmisiä tunnistamaan, ymmärtämään, hyödyntämään sekä johtamaan erilaisuutta itsessä ja yhteistyösuhteissa.

 

Minjan  vahvuutena on taito soveltaa ja näyttää joskus monimutkaiseltakin kuulostavat tieteelliset tutkimuslöydökset ja prosessit- luontevaksi osaksi arjen käytänteitä.   Minjan mottona onkin, että oman itsen ja yhteistyösuhteiden tuottava johtaminen,  on helppoa ainoastaan teoriassa, jos sen eteen ei ole valmis työskentelemään. 

 

Minja on parhaimmillaan kääriessään  hihat ylös - hän ei pelkästään puhu  niistä aiheista, mitä johtamiskulttuurissa pitää  kehittää- hän  näyttää, miten se persoonallisuuden rakenteita  hyödyntämällä onnistuu.  Minjan  työotteessa näkyy, että on helpompaa näyttää esimerkkiä muille, kuin kertoa esimerkistä muille.  Minja uskoo, ettei mikään ei ole lopulta yksinkertaisempaa, kuin muuttaa  omaa ajattelutapaa siitä, että kasvu edellyttää ainoastaan halukkuutta kehittyä ja asennoitumista uuden oppimiseen.  

bottom of page